логотип Оазис
  • Фейсбук
  • Инстаграм
  • Ютуб
иконка местоположения

Останні новини

  • Знову разом

    Відвідування тренінгу «Знову разом» має велике значення для батьків та залежних дітей у процесі їх одужання. Наш тренінг надасть можливість відновити ваші взаємини, дозволить вирішити незавершені міжособистісні конфлікти та задовольнити базові потреби кожного члена сім'ї. Допоможе усвідомити свою роль у процесі одужання та підтримки близьких людей, які страждають від наркоманії чи алкоголізму.

    Важливо зрозуміти, що співзалежність є серйозною проблемною поведінкою, яка може виникнути у батьків чи дітей у боротьбі з наркоманією чи алкоголізмом. Вони часто страждають від емоційної та фізичної виснажливості, відчуваючи глибокий біль та розчарування. Ми допоможемо вам усвідомити свою роль у цій динаміці та навчитися будувати здорові межі.

    Відвідування тренінгу також сприяє відновленню розуміння один одного. Члени сім'ї можуть спілкуватися та ділитися своїми емоціями без страху засудження. Це дозволить вам розвинути емпатію та співпереживання, що є важливим фактором у процесі одужання.

    Основна мета тренінгу - допомогти кожному члену сім'ї набути індивідуальної сили та підтримки, необхідної для подолання складнощів, пов'язаних з наркоманією чи алкоголізмом. Зрештою, це дозволить вам створити здорові та стійкі відносини один з одним. Це місце, де ви отримаєте підтримку від досвідчених фахівців та обміняєтеся досвідом з іншими учасниками.

    Якщо ви чи ваша дитина стикаєтеся із залежністю від наркотиків чи алкоголю, відвідування тренінгу для співзалежних батьків та дітей може бути ключовим кроком на шляху до одужання. Ми надамо необхідні навички та підтримку для перебудови вашого життя у більш здоровий напрямок.

    Завдання та цілі тренінгу:

      зміна негативної моделі поведінки, мислення, емоційного досвіду
    • формування навичок та умінь, необхідних для побудови здорових відносин
    • встановлення та вміння відстоювати особисті межі, принципи, думку
    • розвиток навичок відповідальної поведінки та здорового способу життя

    Що ви отримаєте, пройшовши тренінг:

      зняття психоемоційної напруги у взаємодії «батько – дитина»
    • ефективні інструменти для взаємодії із залежним
    • індивідуальні стратегії та тактики співпраці
    • навчитеся успішним моделям конструктивної взаємодії у сім'ї
    • збільшення взаємної відкритості

    Для реєстрації на тренінг або отримання додаткової інформації, телефонуйте:

    +380675595525
    +380487750869
    Viber: +30674848526
    Telegram: +30675595525

  • День народження Дому – 21 рік!

    Ми стали старшими, а також ще досвідченішими і мудрішими. Дата може і не кругла, але дуже дорога нам. Це впевнене повноліття в усіх відношеннях.

    Зібралися дуже душевні й важливі для Дому люди. Відсвяткували скромно, вдумливо і зі смаком. У відповідності з часом, місцем і сенсом того, що відбувається.

    Перша половина заходу складалася з промов гостей і всіх охочих. Розраховували вкластися в годину, але ледве впоралися за дві. Але навіть не помітили, як вони промайнули. Усі розповідали такі цікаві та душевні історії про Дом і себе, що навіть було шкода перериватися. Друга половина - це неформальне спілкування в процесі поглинання класного фуршету, який потішив як гостей Дому, так і його нинішніх мешканців.

    Окрема подяка Френку Пьюселіку і Сергію Васильовичу Позднякову, яким наш Дом зобов'язаний своєю появою. А також усім-всім, хто приїхав або не зміг приїхати. З днем народження, Дом!

  • Випускний Антона

    Випускний!!!

    І ось воно – нове життя! Багато що змінилося, пройдено етап труднощів і подолань. Від перемоги до перемоги, наповнюючи себе хорошим і винищуючи зло. Звільнитися, щоб жити вільно. Мета досягнута! Рубіж пройдено!

    Випускний у такому місці, як "Оазис" – це скупчення теплих почуттів і домашньої атмосфери, радості та гордості за тих людей, які дійшли до кінця. Сьогодні свій герб повісила на стіну Честі ще одна гідна людина – Антон.

    У Антона "золоті руки" і світлий розум, постійна жага до творення. Протягом усієї програми він смачно готував, будував, ремонтував, креативив, ростив і виховував молоде покоління. Причому у свій вільний час, не на шкоду загальній справі.

    Ми дуже пишаємося тобою, спасибі за підтримку, турботу, і, звісно, особистий приклад, що все можливо і все реально. Світлого тобі шляху!

  • Приїзд автора програми Френка

    Кожен візит Френка – це свято. Знову всі отримали нову порцію корисної інформації у сфері НЛП зі структурування власної поведінки та позитивного мислення. І сподіваємося, що кожен, усвідомлюючи цінність отриманого досвіду від лекцій Френка, зміг виокремити для себе інструменти, які допоможуть у майбутньому в становленні чистою успішною людиною.

    Величезне спасибі, Френку!

  • Прес-конференція Антона

    Наш новоспечений чистотний важковаговик прибув в обумовлений час і пробув з нами дорогоцінних 4 години. Як і багато чого, але не все, іншого в Антона планування і реалізація заходу відбулися миттєво стрімко. Бах-бах-бах і ось ми вже сидимо в залі й ставимо запитання. Я розумію чітко одне: це Антон. Ні, все-таки два: в Антона все не чудово, але добре. І це таке стабільне добре, таке стабільно стабільне, що за купи моментів, які, можливо, й викликають запитання, ти все ж таки розумієш, що ось в Антона, конкретно, це хороше добре.

    Посерйознів, промінь заклопотаності пронизує раз у раз обличчя, осяяне маревом прийдешніх перемог. Це прямо трошки ново. Соціум, виявляється, не солодка цукерка?

    Так чи інакше, це сучасний бомбардувальник, випущений з нашого спільного аеродрому. Побажаємо йому пікірувати тільки на вірні стратегічні цілі і не розмінюватися на пересувні сараї, так само як і не палити напалмом звірів із червоної книги.

    Так, кока-кола і шашлик були. Дякую.

  • День народження Дому

    Сьогодні 20 років роботи нашого центру! Вітаємо всіх хто протягом цього часу брав участь і допомагав у життєдіяльності Дому, батьків, які вірили в нас і довіряли нам життя своїх дітей.

    Консультантам, які працювали з нами протягом цих років.

    Нашим друзям, колегам і партнерам, які надихали, ділилися ідеями та підтримували у важкий час.

    Наших випускників, за те що пройшли цей шлях і зараз є нашою гордістю та прикладом, для новачків!

    Ми дякуємо Френку Пьюселіку за те, що він завжди поруч і продовжує бути для нас флагманом!

    Сьогодні ми згадуємо Юрія Павловича Слівінського, завдяки якому "Оазис" росте і продовжує рятувати життя!

    З Днем народження, улюблений "Оазис"! Процвітай, зростай і продовжуй бути рятівним місцем, серед пустелі байдужості!

  • Випускний!

    Випускний! Знову Перемога, ще одна побита життям, невпевнена, загублена людина зробила вибір, довірилася програмі і повернулася в життя! Повернулася чесною, доброю, сильною і вдячною. Життя, зрештою, - це постійна боротьба між тим, хто я є, тим, ким я хочу бути, і тим, ким я ніколи не буду. Робите правильний вибір, боріться за себе і не втрачайте надію!

  • Профілактика

    Сьогодні в Домі провели тренінг лікарі з Одеського обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом. Попереджений – значить озброєний! Висловлюємо подяку Юлії та Поліні за надану увагу і професіоналізм!